7 Ocak 2009 Çarşamba

Recep İvedik metin 2

Recep: Selamünayküm demirci dayı
Demirci:Yine beleşe Dolunay bastırmaya çalışıyon demi
Recep:yok yav sen facebook a üyemisin
Demirci:yok Noldu yine
Recep:hiç bulaşma zaten hep ezik kaynıyo
Demirci:Recep duydumki recep ivedik 2 çıkarıyomuşun
Recep:heee nolmuşş
Demirci:ebenn olmuş
Recep:bana lafmı sokmaya çalışıyom demo
Demirci:demomu
Recep:heee senin lakabın höhh höhh
Demirci:recep elindeki dolunayı alır yakarım bak
Recep:bak olm kara ambarcıları çağırmayım GM felan tanımaz .... yaparlar bak
Demirci:tmm tmm recep abi
Recep:aferin senden bişi isteyecem
Demirci:söle abi
Recep:benim dolunaya bi + bas yakarsan döverim
Demirci:tmm recep abi hemen
Recep: noldu lan bizim dolunay
Demirci:başardım abii
Recep: ben kaçarr
.............................. ..........................
player: ya abi buralarda biyerlerde zırhcı varmış
recep:ewet
player:nerde abii
recep:benim buyur
player:bu kesis plaka alcaktım nekadar
recep:30 k
playerooo çok ucuz ben daha demin bi çocuk 3000 yank diyodu
recep:Ewet
player:hemen ver
recep:dön veriyim bööhh
playerk
recep:koy parayı
player:koydum
recep:bensana koymuyum
player:koyma
recep:kabul et
player:ettim
recep:ben de seni kazıkladımm ben koymadan kabul ettinn
player:inşallaha GM ler çarını banlar
recep:vadi de bela anma keserimmm

6 yorum:

  1. ssssssssssssssssssııııııııııııııdddddddddddddıııııııııı

    YanıtlaSil
  2. lan hangi mal yaptı bunuuuuuuuu

    YanıtlaSil
  3. http://adalettimi.blogspot.com/2009/11/hacker-musa-cinayetinde-ms-13-suphesi.html

    Hacker Musa cinayetinde MS 13 suphesi


    Selam selam

    Metin2 adli http://www.gameforge.de/index.php?template=products/products_main tarafindan sunulup YMIR Entertainment adli siyonist yahudi sirketince yazilan bilgisayar oyununun icindeki gizli kodlari ve ZIHIN KONTROLl programlarini cozen 12 yasindaki hacker Musa yi Mara Salvatrucha cetesi mi oldurdu ???? Son donemlerde Kozluk-gultepe ve topcular yoresinde ustlenen MS 13 ile Kocaeli valiligindeki satanist cetenin baglantisi ne ?? ISTANBUL da yasayan LATIN amerikali /Kanada vatandasi topmodel/MANKEN MS 13 cetesinin Kuryesi mi?? MS 13 cetesindeki lakabi TAMARA mi ??

    TAMARA ile YUVACIK ta alem yapan bakanlar miletvekilleri basbakanlar

    SEREFINIZ VARSA PESINE DUSUN

    Erzurum’da kaybolduktan bir hafta sonra, metruk bir binada işkence yapılmış halde cesedi bulunan Musa Kang’ın (13) katil ya da katillerini yakalamak için özel ekip kuruldu.

    Sınıf arkadaşlarının gözleri önünde Musa’yı ağlatarak ölüme götüren ve yüzünde çizik, burnunda çöküntü olan, kıvırcık saçlı, esmer, siyah gözlü genç üzerinde şüpheler yoğunlaştı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, bir gencin peşinden itirazsız giden Musa Kang, sınıf arkadaşlarına ağlayarak “Siz gidin ben birazdan gelirim” demişti. Musa’nın ilk derse gelmediğini gören arkadaşları, teneffüste evlerine giderek Fadime- Nejmettin Kang çiftine durumu anlattı. Hemen arama çalışmaları başlatılmasına karşın Musa’nın izine bir daha rastlanmadı.

    Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, öğrencinin bir çete tarafından kaçırıldığını düşündüklerini belirterek, “Kaçıran gençle Musa’nın ilişkisini çözmeye /_np/3731/9223731.jpgçalışıyoruz. Tüm ihbarları değerlendiriyoruz” dedi.

    Yapılan otopside Musa’nın yüzünde, vücudunda kırık cam parçaları ile kesikler atıldığı, başına taş ya da sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Kaçırıldığı yerden dört-beş kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Musa’nın birkaç gün önce işkence yapıldıktan sonra öldürüldüğü sanılıyor. Musa’nın cenazesi dün toprağa verildi. Seyyar satıcılık yapan baba Nejmettin Kang, “Katilini bulup bize teslim etsinler” dedi.

    Elebaşı ‘Tamara’ kaçıran ‘Goddik’

    Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve Musa’nın kaybolmasını konu alan programa ihbar yağdı. Programa telefonla bağlananlar, güvenlik kameralarında, Musa’nın yanında görülen gencin adının Levent olduğunu söyledi. Görüntülerdeki gençle Musa’yı bir internet kafede gördüğünü belirten bir başka katılımcı ise şunları söyledi: “Bunlar bir çete. Lideri ‘Tamara’ kod adlı birisi. Kaçıran gence ise ufak-tefek anlamına gelen ‘Goddik’ diyorlardı.”

    Zanlı kamerada

    Musa Kang’ın öldürülmeden önceki son görüntüsü bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 3 Kasım sabah 07.07’de başlayan 35 saniyelik kamera görüntülerinde Musa’nın elinde okul çantası var. 17-18 yaşlarındaki beyaz montlu, kapüşonlu bir genç Musa’yı konuşturuyor. Polis bu kişiyi arıyor.








    Salvatrucha (Salvador), kuruluş yeri Orta Amerika'daki, El Salvador dur. El Salvador'un bayrağının rengi olması sebebiyle Mara üyeleri genellikle Mavi ve Beyaz giyerler. Çete ye yeni insanları ya yetimhanelerden ya da getto- tarzı varoş mekanlardan bulurlar. Örgüt üyeleri genellikle üzerlerindeki dövmelerden kolaylıkla tespit edilebilirler. Başta uyuşturucu olmak üzere, fuhuş, gasp, adam yaralama, mülk e zarar verme, haraç kesme, vb. illegal işlerle ayak durmaktadır, MS-13. Istanbul da bulunmus bir Kanadalı Süpermodel inde içlerinde oldugu düşünülmektedir.

    Mara Salvatrucha 13 için hazırlanmış kontraterorist birligi ABD'nin POLICE "ICE" TEAM olarak adlandırılmaktadır. Aynı zamanda "ICE" lakabı Türkiyedeki MS 13 lider adaylarının başında gelmektedir.

    YanıtlaSil
  4. ms 13 turkıye dıye bıseyın olması ımkansız otesı o ınsanların ne arazısı ne kosulları var burda barınamazlar ama çeteleşmeye calısan yenı genc nesıller cok fazla dıkkat edılmelı sılahlanmalarına engel olunmalı dovmelıler cogalıo bıseymıs gıbı gang olayları dunyaya ozendırılıo cok cıddıye alınması gerekılıo cunku ölümle sonuclanabılır bınlerı..

    YanıtlaSil
  5. Metin2-Knight Online-Silkroad Online-Shaiya Online-Cs Online ve Birçok Online Oyun Forumu
    > Herkez burda birleşiyor.
    Aradığım herşey burda :Uzman Online Oyun Forumu

    Webmmo.Net - Metin2 Hile,Knight Online,Silkroad Online,Crossfire,Shaiye Online ve Diğer Online Oyunlar - MMO Forum

    YanıtlaSil